wolk1
Home
Historie
Lunch
Menu
Actualiteiten
Arrangementen
Wij beschikken over
Nieuwsbrief
In beeld
Contact
Gastenboek
Personeel
 
webdesign: Artis

Met Ons. In Weert.

Arrangementen

 

Feessie...... Feessie......

 

Feestarrangement 1:


We zetten zoutjes, nootjes en gebak  neer. Jullie
kunnen 4½ uur biertjes drinken (ook wijn, limonades, koffie en thee
), we gaan 4 keer rond
met hapjes (2 warme & 2 koude) en na 2½ uur serveren wij
een buffet van vissalade “Norvégienne” & kipsalade “Margot”,
warme ossehaaspuntjes in pepersaus en Mexicaanse kipreepjes

en bourgondisch brood.

Feestarrangement 2:


We zetten zoutjes, nootjes en gebak neer.Jullie
kunnen 4½ uur biertjes drinken (ook wijn, limonades ,koffie en thee
), we gaan 4 keer rond
met hapjes (2 warme & 2 koude) en na 2½ uur serveren wij een
buffet van pasta-tonijnsalade & aardappel-spekjes-salade,
warme ossehaaspuntjes in Stroganoffsaus & Zwitserse reepjes 
 en bourgondisch brood.

En de prijs.......?

  € 31.50 p.p.
(vanaf 20 personen)

En dát valt ook wel mee!

 

Keuze menu's.......

Tot 15 personen in de benedenzaak: bij méér dan 15 personen op de 1e etage.

Definitieve menu keuze, evenals vegetarische of andere wensen &
aantal tafelgangers: max. 5 dagen van te voren.

"The Queen's Choice" € 31.50

Een hoffelijk gekozen, allemans menu met cachet. Vanaf 12 personen

Beef Tea
krachtige runderbouillon met een scheutje Madeira

Kalfsbiefstukjes òf Tournedos Champignons
met 2 sauzen
òf
op de huid gebakken Kabeljauwfilet met Limburgse mosterdsaus, warme groenten, salade & aardappelgarnituur

Grand dessert

De keuze wordt gemaakt tijdens de apéritief.

Inclusief menukaartje & amuse.

Dit menu kan ook worden uitgebreid met: Toastje Halfom (gerookte paling & zalm) òf

Carpaccio Classico (dunne ossehaas met dressing & parmezaanse kaas)

Of in plaats van soep: Toastje Halfom of Carpaccio

Dessertkoffie met bonbons

Taverne's wijn/spijs menu

Een prettig menu-utje voor een groep vanaf 12 personen.

( 15 gasten of meer in de boven zaal)
Ontvangst met een glaasje Astoria Prosecco
* * * * *
Amuse
* * * * *
Een drieluik van Carpaccio, Vitello tonato en Taverne scampi garnaaltjes
(serveren wij een Astoria Pinot Grigio bij)
* * * * *
Beeftea
Krachtige runderbouillon
* * * * *
Chateaubriand
(500 gram voor 2 personen)
gebraden, meer dan dubbele tournedos,
getrancheerd & geserveerd op réchaud
(serveren wij een Torres Cabernet Sauvignon bij)
óf
Kabeljauwfilet
gestoofd in tomatenbouillon geserveerd met tomatenchutney,
kappertjes en Hollandaise saus
(serveren wij een rosé Chateau Caudulan bij)
* * * * *
Kaasbordje van Kaasmeester Frank
Morbier en Barolo
(serveren wij een Astoria Ruden bij)
* * * * *
Grand Dessert
(serveren wij een Astoria Ventus dessertwijn bij)
De prijs voor het menu zonder prosecco met kabeljauw is € 46,50 en met Chateaubriand € 49,75
Het bijpassende wijnarrangement inclusief Prosecco en tafelwater is € 21,50

 

 

 

"Seizoensaanbod" € 25.00

Een prettig menu-utje voor een groep vanaf 12 personen

Dagsoep òf uiensoep

********

Varkenshaas
òf
malse Biefstuk
òf
gestoofde Zalm
met
warme sausjes
warme groenten

salade en aardappelen

*******

Verrassingsdessert van pudding & ijs

De keuze wordt gemaakt tijdens de apéritief.

Inclusief menukaartje & amuse.

Dit menu kan ook worden uitgebreid met:

een Noorse garnalencocktail Neptune òf Kipcocktail Margot

dessertkoffie met chocolaatje

Of in plaats van soep een Noorse garnalencocktail of Kipcocktail

"Seizoensaanbod 2"  € 25.00

Een prettig menu-utje voor een groep vanaf 12 personen

 

Heldere groentesoep óf uiensoep

****

Malse biefstuk
óf
Westernsteak
gemarineerde varkensoester met warme sausjes
óf
Vispotje
diverse vissoorten en scampigarnalen
lekker gestoofd in een luchtige garnalensaus
warme groenten
salade en aardappelen
****
Verrassingsdessert
van pudding & ijs

 

* Keuze wordt gemaakt tijdens het apéritief
* Inclusief menukaartje & amuse
* Dit menu kan ook worden uitgebreid met:
. een glas Prosecco vooraf
. een Noorse garnalencocktail Neptune óf Kipcocktail Margot 
. dessertkoffie met chocolaatjes 
* Of in plaats van soep een Noorse garnalencocktail of Kipcocktail