Personeel

Taverne de Oude Munt is een populair, semi klassiek bedrijf. Gezellig in de binnenstad, niet te groot en je kunt er eten van een pasteitje tot een Châteaubriand, en van een portie bitterballen tot een gebakken tong, die dan ook nog voor je gefileerd wordt. Er komen zeker 100 eters per dag, van groot tot klein; 7 dagen per week. Dus er is omzet snelheid. Dus er wordt veel “vers”-goed verwerkt. Ons weekend loopt van donderdag koopavond tot en met maandag: maandag baaldagmenu…met als superdrukke dag de zaterdag. We hebben thema-avonden, asperges, mosselen en een uitgebreide wildkaart. Partijen: van rampestampefeesten tot chique diners van een gang of 5. Elke 6 maanden een nieuwe menukaart! Kortom allemaal leuke dingen om aan mee te werken en om van te leren.

Taverne de Oude Munt heeft 10 man vaste medewerkers en 12 losse en oproepkrachten. Onze vaste kern bestaat uit, voor wat de Keuken betreft: Hans Laenen patron cuissinier van de zaak. In de keuken werken in totaal 4 koks: 1 chef-kok, 3 zelfst. werkend koks.  In de bediening:4 vaste-, een leerling en 4 à 5 oproepkrachten (voornamelijk studenten in het weekend). Dan hebben we nog een dame op de administratie, elke avond een ander afwasser.

Sollicitaties Partimers

Bediening
De grootste behoefte hiervoor hebben wij in het weekend. De diensten hiervoor zijn:
Donderdagavond van 18 tot 24 uur,
vrijdag van 18 tot 24 uur,
zaterdag 10 tot 18 uur, 12 tot 22 uur, 18 tot 24 uur en Zondag van 16.30 tot 24 uur.

Je kunt dan aangeven hoeveel dagen je in het weekend wil werken: één of twee.
Vragen? Hans of Jacqueline Laenen 0495-521 635 en om doorverbinding vragen of een persoonlijke afspraak maken.

Afwas
De afwassers kunnen in principe maar één dag in de week werken. Als je maar één maal in de week mag afwassen op een vaste dag, dan blijft het leuk want het betaalt goed! We hebben er 7. De dienst is van 17.00 uur tot ongeveer 23.30 uur.  Vragen?  Hans of Jacqueline Laenen 0495-521 635 en om doorverbinding vragen of een persoonlijke afspraak maken.

Personeelsbehoefte? Vul een sollicitatieformulier in!

Over het algemeen hebben wij voldoende medewerkers. Al onze vaste medewerkers zijn al jaren in dienst en verandert er weinig. Bij de parttime afwassers, gastheer / gastvrouwen en huishoudelijke hulpen, daar zijn wel eens wisselingen, want de meesten zijn studenten en als ze afgestudeerd zijn of in een andere plaats gaan studeren, willen ze ook vaak van werk veranderen.

Leerlingen (en wat kun je bij ons verwachten?)

Elk jaar hebben wij minimaal twee leerlingen, één voor de keuken en één voor de bediening. Ze gaan één dag in de week naar school werken 4 dagen en zijn twee dagen vrij.
Wat te verwachten als leerling in de Keuken
Je wordt goed opgevangen door een stabiel en “jong” team. Je werkt volgens vaste roosters, wat je 14 dagen van te voren weet en wat je ook nog kunt beïnvloeden. Een dag vrij in het weekend! Je leert tempo, veel variatie en op mekaar af te stemmen. Gezien het karakter van het bedrijf leer je veel van de basis-, snij- en kook-technieken. De uitleg over de Haccp-Normen. We zijn geen “sterrezaak”, maar gebruiken weinig convenience-foods; wij zijn meer een opstap-bedrijf.

Wat te verwachten als leerling in de Bediening
Een leuk team van vaste gastheren en gastvrouwen. Je leert niet alleen alles netjes neerzetten, aangeven en opruimen, maar ook de charmes van het hele vak. Gastvrijheid, vaardigheden, hoe kun je het gasten gezellig maken en dat ze blijven komen. Zakenlui: snel en correct, lovers en families: gezellig en voorkomend. Kasregister bewerken, magazijn-management. Controlesystemen en beginnende wijnkennis. Hoe verkoop ik “wat” en “aan wie”? Hoe werk ik met de keuken en met collega’s. Mise en place maken en mastiek. Partijtjes en dinertjes inrichten, klaarzetten en verzorgen. Ook een dag in het weekend vrij.

Kortom: een prettige door- of op-start in de Horeca.

Solliciteren

Voor leerling keuken: Hans Laenen, organisatie keuken.
Voor leerling bediening: Hans Laenen telefoon 0495-521 635 en door laten verbinden.