Keuze menu’s
Samengestelde menu’s voor een groep
vanaf 12 personen, keuze wordt gemaakt tijdens het apéritief
Inclusief menukaartje & amuse.
Definitieve menu keuze, evenals vegetarische of andere wensen &
aantal tafelgangers: max. 5 dagen van te voren.
En vanaf
16 personen mogelijk in de bovenzaal, keuze gerechten graag max 4 dagen van te voren doorgeven
Het aantal gasten wijzigen kan tot 24 uur voor aanvang diner.
Op dezelfde dag wijzigen moeten wij helaas kosten in rekening brengen.
Beef Tea
krachtige runderbouillon met een scheutje Madeira
* * * * *
Kalfsbiefstukjes met rode wijn-sjalottensaus
òf
Tournedos Champignons ( + € 3.50)
óf
Op de huid gebakken Kabeljauwfilet
met Limburgse mosterdsaus, warme groenten, salade & aardappelgarnituur
* * * * *
Bastogneparfait, amarena kers, chocolade
Dit menu kan ook worden uitgebreid (meerprijs)
met: Toastje Halfom (gerookte paling & zalm)
óf
Carpaccio Classico (dunne ossehaas met dressing & parmezaanse kaas)
Of in plaats van soep: Toastje Halfom of Carpaccio
Dessertkoffie met bonbons
Een drieluik van Carpaccio, Vitello tonato en Taverne scampi garnaaltjes
* * * * *
Beeftea
Krachtige runderbouillon
* * * * *
Chateaubriand
(500 gram voor 2 personen)
gebraden, meer dan dubbele tournedos, getrancheerd & geserveerd op réchaud
(serveren wij een Torres Cabernet Sauvignon bij)
óf
Kabeljauwfilet
gestoofd in tomatenbouillon geserveerd met tomatenchutney,
kappertjes en Hollandaise saus
(serveren wij een rosé Chateau Caudulan bij)
* * * * *
Kaasbordje
van Kaasmeester Frank
* * * * *
Grand Dessert
Menu met kabeljauw: € 48,50 p.p.
Menu met Chateaubriand: € 56.50 p.p.
Bijpassende wijnarrangement incl. Prosecco en tafelwater: € 27,50 p.p.
Kreeftensoep met Hollandse garnaaltjes
óf
Kipcocktail
óf
Carpaccio Classico
(dunne ossehaas met dressing & Parmezaanse kaas)
óf
Toastje Halfom
(gerookte paling & zalm)
* * * * *
Biefstuk met champignons
óf
Brochette Frappante
Gemarineerde varkenshaasspies met salsa
óf
Vispotje
diverse vissoorten en scampigarnalen lekker gestoofd in een luchtige garnalensaus
óf
Scampi’s van het huis
(7 volgens geheim recept gebakken gepelde scampi’s)
* * * * *
* Dit menu kan ook worden uitgebreid met:
– een glas Prosecco vooraf
– dessertkoffie met chocolaatjes