Arrangementen

Keuze menu’s

Samengestelde menu’s voor een groep
vanaf 12 personen, keuze wordt gemaakt tijdens het apéritief
Inclusief menukaartje & amuse.

Definitieve menu keuze, evenals vegetarische of andere wensen &
aantal tafelgangers: max. 5 dagen van te voren.

En vanaf
16 personen mogelijk in de bovenzaal, keuze gerechten graag max 4 dagen van te voren doorgeven

 

Het aantal gasten wijzigen kan tot 24 uur voor aanvang diner.
Op dezelfde dag wijzigen moeten wij helaas kosten in rekening brengen.

"The Queen's Choice"

€ 38.50 p.p.

Beef Tea
krachtige runderbouillon met een scheutje Madeira
* * * * *
Kalfsbiefstukjes met rode wijn-sjalottensaus

òf

Tournedos Champignons ( + € 3.50)

óf
Op de huid gebakken Kabeljauwfilet
met Limburgse mosterdsaus, warme groenten, salade & aardappelgarnituur
* * * * *
Bastogneparfait, amarena kers, chocolade

Dit menu kan ook worden uitgebreid (meerprijs)

met: Toastje Halfom (gerookte paling & zalm)
óf
Carpaccio Classico (dunne ossehaas met dressing & parmezaanse kaas)
Of in plaats van soep: Toastje Halfom of Carpaccio

Dessertkoffie met bonbons

Taverne's wijn/spijs menu

v.a. € 48.50 p.p.

Een drieluik van Carpaccio, Vitello tonato en Taverne scampi garnaaltjes

* * * * *
Beeftea
Krachtige runderbouillon
* * * * *
Chateaubriand
(500 gram voor 2 personen)
gebraden, meer dan dubbele tournedos, getrancheerd & geserveerd op réchaud

óf
Kabeljauwfilet
gestoofd in tomatenbouillon geserveerd met tomatenchutney,
kappertjes en Hollandaise saus

* * * * *
Kaasbordje
van Kaasmeester Frank

óf

Grand Dessert

Menu met kabeljauw: € 48,50 p.p.
Menu met Chateaubriand: € 56.50 p.p.
Bijpassende wijnarrangement incl. Prosecco en tafelwater: € 27,50 p.p.

"de Oude Munt"

€ 36.00 p.p.

Kreeftensoep met Hollandse garnaaltjes
óf
Kipcocktail
óf
Carpaccio Classico
(dunne ossehaas met dressing & Parmezaanse kaas)
óf
Toastje Halfom
(gerookte paling & zalm)

* * * * *
Biefstuk met champignons
óf
Brochette Frappante

Gemarineerde varkenshaasspies met salsa
óf
Vispotje
diverse vissoorten en scampigarnalen lekker gestoofd in een luchtige garnalensaus
óf

Scampi’s van het huis
(7 volgens geheim recept gebakken gepelde scampi’s)
* * * * *

* Dit menu kan ook worden uitgebreid met:
– een glas Prosecco vooraf
– dessertkoffie met chocolaatjes