Feessie… feessie…
Keuze menu’s
Tot 15 personen in de benedenzaak: bij méér dan 15 personen op de 1e etage. Definitieve menu keuze, evenals vegetarische of andere wensen &
aantal tafelgangers: max. 5 dagen van te voren.
Beef Tea
krachtige runderbouillon met een scheutje Madeira
* * * * *
Kalfsbiefstukjes met rode wijn-sjalottensaus
òf
Tournedos Champignons
óf
Op de huid gebakken Kabeljauwfilet
met Limburgse mosterdsaus, warme groenten, salade & aardappelgarnituur
* * * * *
Bastogneparfait, amarena kers, chocolade
De keuze wordt gemaakt tijdens de apéritief.
Inclusief menukaartje & amuse.
Dit menu kan ook worden uitgebreid met: Toastje Halfom (gerookte paling & zalm)
óf
Carpaccio Classico (dunne ossehaas met dressing & parmezaanse kaas)
Of in plaats van soep: Toastje Halfom of Carpaccio
of in plaats van dessert…kaas
* * * * *
Dessertkoffie met bonbons
Ontvangst met een glaasje Astoria Prosecco
* * * * *
Amuse
* * * * *
Een drieluik van Carpaccio, Vitello tonato en Taverne scampi garnaaltjes
(serveren wij een Astoria Pinot Grigio bij)
* * * * *
Beeftea
Krachtige runderbouillon
* * * * *
Chateaubriand
(500 gram voor 2 personen)
gebraden, meer dan dubbele tournedos, getrancheerd & geserveerd op réchaud
(serveren wij een Torres Cabernet Sauvignon bij)
óf
Kabeljauwfilet
gestoofd in tomatenbouillon geserveerd met tomatenchutney,
kappertjes en Hollandaise saus
(serveren wij een rosé Chateau Caudulan bij)
* * * * *
Kaasbordje
van Kaasmeester Frank Morbier en Barolo
(serveren wij een Astoria Ruden bij)
* * * * *
Grand Dessert
(serveren wij een Astoria Ventus dessertwijn bij)
Menu zonder prosecco met kabeljauw: € 46,50 p.p.
Menu zonder prosecco met Chateaubriand: € 49,75 p.p.
Bijpassende wijnarrangement incl. Prosecco en tafelwater: € 21,50 p.p.
Mosterdsoep òf uiensoep
* * * * *
Varkenshaas champignondroomsaus
óf
malse Biefstuk met pepersaus
óf
Gestoofde Zalm
met warme sausjes warme groenten
salade en aardappelen
* * * * *
Chocolade moelleux met vanilliparfait & slagroom
De keuze wordt gemaakt tijdens de apéritief.
Inclusief menukaartje & amuse.
Dit menu kan ook worden uitgebreid met:
Een Noorse garnalencocktail Neptune òf Kipcocktail Margot
dessertkoffie met chocolaatje
Of in plaats van soep een Noorse garnalencocktail of Kipcocktail
Heldere groentesoep óf uiensoep
* * * * *
Malse biefstuk met champignons
óf
Brochette Frappante
Gemarineerde varkenshaasspies met salsa
óf
Vispotje
diverse vissoorten en scampigarnalen lekker gestoofd in een luchtige garnalensaus
warme groenten
salade en aardappelen
* * * * *
* Keuze wordt gemaakt tijdens het apéritief
* Inclusief menukaartje & amuse
* Dit menu kan ook worden uitgebreid met:
– een glas Prosecco vooraf
– een Noorse garnalencocktail Neptune óf Kipcocktail Margot
– dessertkoffie met chocolaatjes
* Of in plaats van soep een Noorse garnalencocktail of Kipcocktail