Arrangementen

Feessie… feessie…

Feestarrangement 1

€ 31.50 p.p.

We zetten zoutjes, nootjes en gebak neer. Jullie kunnen 4½ uur biertjes drinken (ook wijn, limonades, koffie en thee), we gaan 4 keer rond met hapjes (2 warme & 2 koude) en na 2½ uur serveren wij een buffet van vissalade “Norvégienne” & kipsalade “Margot”, warme ossehaaspuntjes in pepersaus en Mexicaanse kipreepjes en bourgondisch brood.

(vanaf 20 personen)

Feestarrangement 2

€ 31.50 p.p.

We zetten zoutjes, nootjes en gebak neer. Jullie kunnen 4½ uur biertjes drinken (ook wijn, limonades ,koffie en thee), we gaan 4 keer rond met hapjes (2 warme & 2 koude) en na 2½ uur serveren wij een buffet van pasta-tonijnsalade & aardappel-spekjes-salade, warme ossehaaspuntjes in Stroganoffsaus & Zwitserse reepjes en bourgondisch brood.

(vanaf 20 personen)

Keuze menu’s

Tot 15 personen in de benedenzaak: bij méér dan 15 personen op de 1e etage. Definitieve menu keuze, evenals vegetarische of andere wensen &
aantal tafelgangers: max. 5 dagen van te voren.

"The Queen's Choice"

€ 31,50 p.p.

Een hoffelijk gekozen, allemans menu met cachet. Vanaf 12 personen.

Beef Tea
krachtige runderbouillon met een scheutje Madeira
* * * * *
Kalfsbiefstukjes òf Tournedos Champignons
met 2 sauzen
óf
Op de huid gebakken Kabeljauwfilet
met Limburgse mosterdsaus, warme groenten, salade & aardappelgarnituur
* * * * *
Grand dessert
De keuze wordt gemaakt tijdens de apéritief.
Inclusief menukaartje & amuse.

Dit menu kan ook worden uitgebreid met: Toastje Halfom (gerookte paling & zalm)
óf
Carpaccio Classico (dunne ossehaas met dressing & parmezaanse kaas)
Of in plaats van soep: Toastje Halfom of Carpaccio
* * * * *
Dessertkoffie met bonbons

Taverne's wijn/spijs menu

v.a. € 46,50 p.p.

Een prettig menu voor een groep vanaf 12 personen.

Ontvangst met een glaasje Astoria Prosecco
* * * * *
Amuse
* * * * *
Een drieluik van Carpaccio, Vitello tonato en Taverne scampi garnaaltjes
(serveren wij een Astoria Pinot Grigio bij)
* * * * *
Beeftea
Krachtige runderbouillon
* * * * *
Chateaubriand
(500 gram voor 2 personen)
gebraden, meer dan dubbele tournedos, getrancheerd & geserveerd op réchaud
(serveren wij een Torres Cabernet Sauvignon bij)
óf
Kabeljauwfilet
gestoofd in tomatenbouillon geserveerd met tomatenchutney,
kappertjes en Hollandaise saus
(serveren wij een rosé Chateau Caudulan bij)
* * * * *
Kaasbordje
van Kaasmeester Frank Morbier en Barolo
(serveren wij een Astoria Ruden bij)
* * * * *
Grand Dessert
(serveren wij een Astoria Ventus dessertwijn bij)

Menu zonder prosecco met kabeljauw: € 46,50 p.p.
Menu zonder prosecco met Chateaubriand: € 49,75 p.p.
Bijpassende wijnarrangement incl. Prosecco en tafelwater: € 21,50 p.p.

"Seizoensaanbod 1"

€ 25,00

Een prettig menu voor een groep vanaf 12 personen

Dagsoep òf uiensoep
* * * * *
Varkenshaas
óf
malse Biefstuk
óf
Gestoofde Zalm
met warme sausjes warme groenten
salade en aardappelen
* * * * *
Verrassingsdessert van pudding & ijs
De keuze wordt gemaakt tijdens de apéritief.
Inclusief menukaartje & amuse.

Dit menu kan ook worden uitgebreid met:
Een Noorse garnalencocktail Neptune òf Kipcocktail Margot
dessertkoffie met chocolaatje
Of in plaats van soep een Noorse garnalencocktail of Kipcocktail

"Seizoensaanbod 2"

€ 25,00 p.p.

Een prettig menu voor een groep vanaf 12 personen

Heldere groentesoep óf uiensoep
* * * * *
Malse biefstuk
óf
Westernsteak
gemarineerde varkensoester met warme sausjes
óf
Vispotje
diverse vissoorten en scampigarnalen lekker gestoofd in een luchtige garnalensaus
warme groenten
salade en aardappelen
* * * * *
Verrassingsdessert
van pudding & ijs

* Keuze wordt gemaakt tijdens het apéritief
* Inclusief menukaartje & amuse
* Dit menu kan ook worden uitgebreid met:
– een glas Prosecco vooraf
– een Noorse garnalencocktail Neptune óf Kipcocktail Margot
– dessertkoffie met chocolaatjes
* Of in plaats van soep een Noorse garnalencocktail of Kipcocktail