Diner

Onze menukaart vanaf 5 juni 2021
Onze gerechten kunnen gluten en allergenen bevatten.
In overleg kunnen gerechten aangepast worden waar mogelijk.

Salades

Mexicaanse kipsalade

14.75

IJsbergsalade met pittige kip, salsadressing
en tortillachips

Salade Val-Dieu

15.75

met bacon en paddenstoelen

Spaanse salade

15.75

met gebakken scampi’s, chorizo en
knoflookdressing
Koude voorgerechten

Toast gerookte zalm

13.95

met limoen mayonaise

Carpaccio Classico

12.25

Flinterdun gesneden runderhaas met honing-mosterdressing, pijnboompitten & parmezaanse kaas

Hollandse garnalen

14.25

op Oosterse wijze met panko garnalen en
wasabi kroepoek.

Kipcocktail

9.00

Veel gevraagd,simpel maar erg lekker!
Gekookte kip met vers fruit en cocktailsaus.

Bouquet Fruits de Mer

19.75

Een bonte afwisseling van zalm, paling, mosselen, garnalen en variant met een BOLS Corenwijn, garnituur en tartarensaus
Soepen

Franse Uiensoep

5.75

Al dan niet gegratineerd.

Dagsoep

5.75

Al naar gelang het succes, dagelijks wisselende vers gemaakte, gebonden of heldere soep.

Beef Tea

5.75

Een dubbelgetrokken runderbouillon, met op verzoek een tikkeltje sherry of madeira ...a little madeira my dear?

De soepen worden geserveerd met stokbrood & boter

Warme voorgerechten

Ravioli

12.25

met pompoen en beurre noisette

Buikspek

12.50

met zoete aardappelpuree en uiencrumble

Escargots

12.25

In kruidenboter bereide wijngaardslakken .
Visgerechten

Stoofpotje van vis

21.25

Niet meer weg te denken stoofpotje van diverse vissoorten en scampigarnalen, lekker gestoofd in een luchtig garnalensausje

Zalm

23.75

met knoflookrisotto.

Scampi's van het huis

25.95

7 volgens geheim recept gebakken scampi's, "de lekkerste van de stad" op verzoek gepeld

Sliptongetjes

23.75

2 mooie dikke en gisteren gevangen, alleen gebakken in boter.

**Grote Zeetong Meuniere? Even vragen of er aanvoer is en of ze te betalen zijn**

Vleesgerechten

Saté van de haas

17.75

met satésaus, salade en frietjes

Schnitzel

17.75

met Hongaarse paprikasaus

Kipdijfilet

19.75

met bospaddenstoelen gevuld en
een pastinaakpuree.

Brochette Frappante

21.75

(± 275 gram) de niet te vervangen gegrilde gemarineerde stukken varkenshaas aan het spies met 2 koude sausjes.

Tournedos Champignons

28.00

Biefstuk van de haas ,gebakken met verse champignons.

Tournedos rode wijn-sjalotten

28.25

biefstuk van de haas met een
rode wijn-sjalottensaus

Châteaubriand

62.50

(500 gram voor 2 personen) gebraden, meer dan dubbele tournedos, getrancheerd & gereserveerd op réchaud, met groenten & aardappel-krans, met 2 warme sauzen........voor 2 personen.
Pasta

Canneloni

17.50

met spinazie, met roomkaas gegratineerd.

Spaghetti

17.50

met scampi-garnalen, chorizo, courgette,
paprika, room en ui
Vegetarisch

Vegetarisch ovenschoteltje

16.25

Verse groenten met kruiden en champignons, eierstruif en kaas gegratineerd

Quiche

17.50

met flespompoen en paddenstoelen
Kindermenu

10.00

Met frietjes, appelmoes en veul mayonaise, kroket, frikandel, schnitzeltje of visnuggets. Inclusief kinderijsverrassing en bordje-leeg-garantie: 2 lolly's!
Desserts

Bastogne parfait

6.00

met amarenakersen

Truffelijsje

6.25

Héél apart

Dame Blanche

6.50

Met warme chocolade saus

Coupe Royale

6.50

Roomijs met verse vruchten en slagroom

Coupe Negrésco

6.50

Met advocaat, chocolade en walnoten

Coupe Noisette

6.75

Maple pecan caramelijs met
caramelsaus en gesuikerde noten

Coupe Amarena

6.75

met amarena ijs en kersen

Grand "Finale" dessert

12.00

Een groot bord "mêe van alles wà"

Irish coffee

6.50

Bruine suiker met Ierse Whisky, hete koffie en slagroom

French coffee, Calypso, Rüdesheimer, Limburgse koffie, Coffee Cheers

6.50

Bruine suiker met Ierse Whisky, hete koffie en slagroom óf de varianten daarop

Kinderijs

3.95

Met verrassing