Diner

Onze menukaart verandert elke 6 maanden!
Onze gerechten kunnen gluten en allergenen bevatten.
In overleg kunnen gerechten aangepast worden waar mogelijk.

Salades

Salade Geitenkaas

Met geitenkaas, rode biet en framboos

Caesar salad

Klassieke salade met Romeinse sla, kip, bacon, Parmezaanse kaas en croutons

Beef salade

Met gewokte ossenhaaspuntjes, oosterse wokgroenten, cashewnoten en sesam.
Koude voorgerechten

Toast "Half-om"

Toast met gerookte zalm & paling

Carpaccio Classico

Flinterdun gesneden runderhaas met honing-mosterdressing, pijnboompitten & parmezaanse kaas

Plankje Ibericoham

Met knoflookolijven, zontomaat en zwarte peper

Proeverij “drie keer Garnalen”

Cocktail, bitterbal en pankogarnalen

Kipcocktail "la Meuse"

Veel gevraagd,simpel maar erg lekker!
Gekookte kip met vers fruit en cocktailsaus.

Bouquet Fruits de Mer

Een bonte afwisseling van zalm, paling, mosselen, garnalen en variant met een BOLS Corenwijn, garnituur en tartarensaus

De koude voorgerechten worden geserveerd met stokbrood & boter

Soepen

Franse Uiensoep

Al dan niet gegratineerd.

Dagsoep

Al naar gelang het succes, dagelijks wisselende vers gemaakte, gebonden of heldere soep.

Beef Tea

Een dubbelgetrokken runderbouillon, met op verzoek een tikkeltje sherry of madeira ...a little madeira my dear?

De soepen worden geserveerd met stokbrood & boter

Warme voorgerechten

Gebakken scampies

Met tomaat, ui, knoflook en room

Escargots

Van het slakkenhuis in Ospel in kruidenboter bereide wijngaardslakken .

De warme voorgerechten worden geserveerd met stokbrood & boter

Visgerechten

Stoofpotje van vis

Niet meer weg te denken stoofpotje van diverse vissoorten en scampigarnalen, lekker gestoofd in een luchtig garnalensausje

Doradefilet

Met aardappelpuree en spinaziesaus

Scampi's van het huis


7 volgens geheim recept gebakken scampi's, "de lekkerste van de stad" op verzoek gepeld

Sliptongetjes

2 mooie dikke en gisteren gevangen, alleen gebakken in boter.

**Grote Zeetong Meuniere? Even vragen of er aanvoer is en of ze te betalen zijn**

Vleesgerechten

Schnitzel

Met Stroganoffsaus

Gewokte kip “Piri Piri”

Met groenten en parelgort

Brochette Frappante

(± 275 gram) de niet te vervangen gegrilde gemarineerde stukken varkenshaas aan het spies met 2 koude sausjes.

Kalfshaas en Sucade

Met knolselderij, paddenstoelen en truffeljus

Tournedos Champignons

Biefstuk van de haas ,gebakken met verse champignons.

Tournedos "aux Poivres"

Biefstuk van de haas met een groene peperbollensaus.

Châteaubriand

(500 gram voor 2 personen) gebraden, meer dan dubbele tournedos, getrancheerd & gereserveerd op réchaud, met groenten & aardappel-krans, met 2 warme sauzen........voor 2 personen.
Pasta

Pasta carbonara

Met spekjes, champignons, ui, knoflook, room en kaas

Pasta zalm

Met zalm, spinazie, ui, zontomaatjes en room

Vegetarische pasta

Met paddenstoelen, zontomaat, ui, truffel, Parmezaan en room
Vegetarisch

Vegetarisch ovenschoteltje

Verse groenten met kruiden en champignons, eierstruif en kaas gegratineerd

Vegetarische "Italiaanse vrijgezellenpan"

Met pasta, noten en verse groenten

Vegetarische pasta

Met paddenstoelen, zontomaat, ui, truffel, Parmezaan en room
Kindermenu

Met frietjes, appelmoes en veul mayonaise, kroket, frikandel, schnitzeltje óf visburger. Inclusief kinderijsverrassing en bordje-leeg-garantie: 2 lolly's!
Desserts

Bavarois van de week

Naar het humeur van de Chef

Peche Melba

Met perzik en frambozensaus

Truffelijsje

Héél apart

Dame Blanche

Met warme chocolade saus

Coupe Royale

Roomijs met verse vruchten en slagroom

Coupe Negrésco

Met advocaat, chocolade en walnoten

Grand "Finale" dessert

Een groot bord "mêe van alles wà"

Irish coffee

Bruine suiker met Ierse Whisky, hete koffie en slagroom óf de varianten daarop

French coffee, Calypso, Rüdesheimer, Limburgse koffie, Coffee Cheers

Bruine suiker met Ierse Whisky, hete koffie en slagroom óf de varianten daarop

Kinderijs

Met verrassing

Suikervrij ijs

Met vers fruit