Diner

Onze menukaart vanaf 5 juni 2021
Onze gerechten kunnen gluten en allergenen bevatten.
In overleg kunnen gerechten aangepast worden waar mogelijk.

Salades

Mexicaanse kipsalade

14.25

IJsbergsalade met pittige kip, salsadressing
en tortillachips

Caesarsalade

15.25

klassieke salade met Romeinse sla, kip, bacon,
Parmezaanse kaas en croutons

Salade Parmezaan

15.25

variant op onze Caesarsalade, maar dan
vegetarisch met parmezaanbitterballen

Salade Tonijn

15.75

met gerookte zalm, Noorse garnalen, frisse
tonijnsalade en yoghurtdressing
Koude voorgerechten

Toast "Half-om"

13.95

Toast met gerookte zalm & paling

Carpaccio Classico

11.95

Flinterdun gesneden runderhaas met honing-mosterdressing, pijnboompitten & parmezaanse kaas

Vitello Tonato

12.95

kalfsgebraad met tonijnmayonaise, rucola en
kappertjes

Trio van garnalen

13.95

Hollandse garnalencocktail, garnalenkroketje
en Taverne scampies

Kipcocktail

8.95

Veel gevraagd,simpel maar erg lekker!
Gekookte kip met vers fruit en cocktailsaus.

Bouquet Fruits de Mer

19.25

Een bonte afwisseling van zalm, paling, mosselen, garnalen en variant met een BOLS Corenwijn, garnituur en tartarensaus
Soepen

Franse Uiensoep

5.75

Al dan niet gegratineerd.

Dagsoep

5.75

Al naar gelang het succes, dagelijks wisselende vers gemaakte, gebonden of heldere soep.

Beef Tea

5.75

Een dubbelgetrokken runderbouillon, met op verzoek een tikkeltje sherry of madeira ...a little madeira my dear?

De soepen worden geserveerd met stokbrood & boter

Warme voorgerechten

Spaanse chorizo kroketten

11.00

met aioli

Escargots

11.95

In kruidenboter bereide wijngaardslakken .
Visgerechten

Stoofpotje van vis

20.95

Niet meer weg te denken stoofpotje van diverse vissoorten en scampigarnalen, lekker gestoofd in een luchtig garnalensausje

Kabeljauwfilet

23.75

op de huid gebakken
geserveerd met tomatenchutney, kappertjes
en Hollandaise saus

Scampi's van het huis

25.95

7 volgens geheim recept gebakken scampi's, "de lekkerste van de stad" op verzoek gepeld

Sliptongetjes

23.75

2 mooie dikke en gisteren gevangen, alleen gebakken in boter.

**Grote Zeetong Meuniere? Even vragen of er aanvoer is en of ze te betalen zijn**

Vleesgerechten

Saté van de haas

17.50

met satésaus, salade en frietjes

Schnitzel

17.50

champignonroomsaus

Kipfilet met heksenkaas

19.50

omwikkeld met spek en geserveerd met
knoflookpasta

Brochette Frappante

21.50

(± 275 gram) de niet te vervangen gegrilde gemarineerde stukken varkenshaas aan het spies met 2 koude sausjes.

Tournedos Champignons

27.25

Biefstuk van de haas ,gebakken met verse champignons.

Tournedos "aux Poivres"

27.25

Biefstuk van de haas met een groene peperbollensaus.

Châteaubriand

61.50

(500 gram voor 2 personen) gebraden, meer dan dubbele tournedos, getrancheerd & gereserveerd op réchaud, met groenten & aardappel-krans, met 2 warme sauzen........voor 2 personen.
Pasta

Canneloni

17.50

met spinazie, met roomkaas gegratineerd.

Pasta con salssiccia

17.50

met Italiaanse worst, tomaat en knoflook
Vegetarisch

Vegetarisch ovenschoteltje

16.00

Verse groenten met kruiden en champignons, eierstruif en kaas gegratineerd

Vegetarische "Italiaanse vrijgezellenpan"

16.75

Met pasta, noten en verse groenten
Kindermenu

10.00

Met frietjes, appelmoes en veul mayonaise, kroket, frikandel, schnitzeltje of visnuggets. Inclusief kinderijsverrassing en bordje-leeg-garantie: 2 lolly's!
Desserts

Truffelijsje

6.25

Héél apart

Dame Blanche

6.50

Met warme chocolade saus

Coupe Royale

6.50

Roomijs met verse vruchten en slagroom

Coupe Negrésco

6.50

Met advocaat, chocolade en walnoten

Grand "Finale" dessert

12.00

Een groot bord "mêe van alles wà"

Irish coffee

6.50

Bruine suiker met Ierse Whisky, hete koffie en slagroom

French coffee, Calypso, Rüdesheimer, Limburgse koffie, Coffee Cheers

6.50

Bruine suiker met Ierse Whisky, hete koffie en slagroom óf de varianten daarop

Kinderijs

3.95

Met verrassing